Kaj kupiti za rojstni dan fantu? – naših 5 TOP idej

V tokratnem članku si lahko preberete naš top izbor petih idej o tem kaj kupiti za rojstni dan fantu.

Torej v kolikor ima vaš fant v kratkem rojstni dan in nimate idej, kaj mu kupiti, smo vam v predstavili 5 zanimivih tehničnih izdelkov, ki se jih bo zagotovo razveselil med tem pa vaša denarnica ne bo doživela hudega pretresa.


1.) Zunanji disk

Če vidite, da ima vaš fant veliko filmov, fotografij in ostalih dokumentov se skoraj zagotovo za njih boji, bolj kot vi. Prav tako je vaš najdražji mogoče bolj »računalniške narave«, kar mogoče pomeni da skoraj zagotovo premore (pre)-več manjših pomnilniških enot (od spominskih kartic, USB ključkov ipd.) nad katerimi nima kontrole ali pa jih pogosto pozablja (beri izgublja). V kolikor ste v opisanem razbrali želje vašega fanta, je čas da mu privoščite zunanji disk.

Niste prepričani? Najbolje bo, da ga “med vrsticami” vprašate ali je že kdaj razmišljal o tem, kaj se bi zgodilo, če bi mu vsi dokumenti izginili in takoj boste videli njegov odziv in potencialne rešitve.

Na trgu je veliko različnih velikosti, modelov in tipov zunanjih diskov, najcenejši pa so dosegljivi že od slabih 50 EUR naprej.

kaj kupiti za rojstni dan fantu

Zunanji disk Maxtor M3 je enostavna a cenovno dostopna rešitev za varnostno kopiranje podatkov

 


2.) USB razdelilec

Roko na srce ima že danes skoraj vsak fant polno mizo raznoraznih mobilnih naprav, ki jih je potrebno polniti pogosto in na različnih mestih. Za takšne primere je odlična rešitev USB razdelilec ali t.i. USB HUB. Gre za napravo, ki se priklopi na računalnik (ali polnilec – odvisno od modela) potem pa ta ponudi številne USB vmesnike na enem mestu. Tako lahko na isto napravo priklopite telefon, tablico, usb ključek in še mnogo več.

darilo za fanta usb polnilec

Nehajte se spraševati kaj kupiti za rojstni dan fantu. Privoščite mu lahko ORICO-v USB razdelilec hudomušne oblike zelenega pujsa 🙂


3.) Prenosni zvočnik

Nabavite vašemu fantu prenosni brezžični zvočnik. Gre za majhen in sposoben zvočnik, ki ga lahko v nekaj sekundah poveže s telefonom ali tablico in predvaja njegovo najljubšo glasbo bodisi v avtu, na plaži ali v pisarni.

Poleg predvajanja glasbe ima večina modelov (tudi tisti cenejši) vgrajeno še podporo za brezžično telefoniranje, kar je odlična novica za tiste, ki radi počnejo več stvari hkrati. S tem seveda ne mislimo likanja. Ali pač?

Na našem trgu je možno dobiti brezžične zvočnike v različnih velikostih, barvah in oblikah. Njihove cene se gibljejo že od 25 EUR naprej.

popolno darilo za fanta prenosni zvočnik

Brezžični zvočniki ANKER Sloundcore ponujajo kakovosten zvok, vodoodpornost in brezžično telefonijo in to po ugodni ceni.


4.) Športne slušalke

Se vaš fant ukvarja s tekom ali katerim drugim športom? Je veliko na terenu, na potovanjih ali nasploh fizično aktiven? Če je odgovor da, potem so športne slušalke kot nalašč zanj. Gre za lahke in fleksibilne slušalke, ki med gibanjem ne padejo iz ušes in ne »ribajo«. Podobno kot pri brezžičnih zvočnikih, tudi večina brezžičnih slušalk premore vgrajen mikrofon za telefonske pogovore.

darila za fanta športne slušalke

Preveri aktualno ponudbo športnih slušak na povezavi.


5.) E-bralnik

A še vedno nimate ideje kaj kupiti za rojstni dan fantu?

Kaj pravite na e bralnik?
Če vaš fant veliko bere na računalniku ali telefonu, ali je ljubitelj knjig znanih likov Harrry Poterja oz. morebiti kriminalk, je idealna rešitev očes vašega fanta, nakup e-bralnika.

E-bralnik je priročna prenosna naprava za branje elektronskih knjig, ki ima “e-ink” zaslon brez sončnega odseva, nekateri pa imajo vgrajeno tudi bralno svetilko. Ker je naprava velika vsega 6 inčev (kot nekoliko večji telefon ali zelo majhna tablica), se ga da pospravit v katerokoli torbo ali nahrbtnik. Prav tako je e-bralnik idealen za branje v slabih svetlobnih razmerah in v temi. Svetilka e-bralnika ne sveti od zadaj proti očem, tako da ne osvetljuje prostora tako močno, kakor npr. zaslon tablice ali telefona. Torej med tem ko boste vi spali, bo vaš fant z lahkoto prebiral e-knjige, ne da bi vas motil.

Čeprav si bi mislili, da so bralniki pregrešno draga darila, jih je možno dobiti že od 70 EUR naprej.

Privoščite vašemu fantu najboljše in mu nabavite e-bralnik


Potrebujete dodatne ideje kaj kupiti za rojstni dan fantu…?

Nič lažjega. Preglejte naše izdelke v akciji.

Upamo da ste v predlogih našli, kaj uporabnega kar vam bo olajšalo nakup darila za vašega fanta.

Avatar

Navdušenec nad tehnologijo in še posebej nad e-branjem. Več kot 15 let aktiven na področju razvoja programske opreme, digitalnega marketinga, spletne prodaje, bloger in še marsikaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.